Timp de preparare: 45 min. (complexitate redusa)
Ingrediente: patru cartofi fierti în coaja, patru rosii, 200 g fasole verde taiata bucati si fiarta (daca nu aveti fasole verde, aceasta poate fi înlocuita cu fasole uscata), doua cepe, doi ardei grasi, o cutie de ton, sase masline; pentru sos: uleiul de la cutia de ton si doua-trei linguri de otet.
Mod de preparare
Cartofii fierti si curatati se taie felii, rosiile se taie rondele, ceapa, pestisori, fasolea verde, bucatele si ardeii grasi, fâsii. Se amesteca toate bine cu tonul desfacut bucatele si maslinele. Se toarna sosul si se amesteca.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete