Pizza vegetariana

Timp de preparare: 60 min. (complexitate redusa)

Ingrediente: 600 g faina, 300 g apa calda, 50 g drojdie, o lingurita de margarina, o ceapa, un morcov, o telina mica, cimbru, doua cutii de pasta de rosii, 100 g masline, o cutie de ciuperci, o cutie de porumb dulce, sare, piper.

Mod de preparare
Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si o lingurita de sare. Se face un aluat care se lasa sa creasca în tava unsa si tapetata cu faina. Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare, se  si se calesc. Se adauga cimbrul, piperul si pasta de rosii. Pentru a se înmuia sosul, se adauga putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se întinde peste aluatul crescut. Se orneaza cu masline taiate feliute, porumb dulce si ciuperci. Se da la cuptor 30 – 40 de minute.

This entry was posted in culinar, mancare gatita, retete bucatarie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.