Natalia Oreiro

„SOS, viata mea!”, „Înger salbatic”
Natalia Oreiro face rochii si ciocolata
Actrita, care s-a lansat în lumea modei împreuna cu sora ei, îsi tenteaza clientele cu… ciocolata.

Naty se ocupa de cariera
Pe când partenerul sau din telenovele, actorul Facundo Arana, se ocupa cu intensitate de viata personala, Natalia Oreiro a decis sa investeasca în cariera sa artistica. De data aceasta nu este vorba de actorie sau muzica, ci de o casa de moda… la moda; caci Naty a vrea sa devina, mai nou, nici mai mult, nici mai putin, decât un designer cunoscut. Drept urmare, frumoasa „muneca brava” a trecut la fapte si a lansat pe piata prima sa colectie vestimentara.

„Sora mea ma ajuta mereu.”
Încântata de noua sa vocatie, actrita a destainuit faptul ca întotdeauna a fost fascinata de haine: „Când eram copil – a declarat Natalia – îmi placea sa ma îmbrac diferit fata de celelalte fete. |in minte ca la scoala eram obligate sa purtam sortulete pepit, dar ca niciodata nu ma puteam conforma. Sora mea, Adriana, ma ajuta mereu la acest capitol. Eu dadeam jos perdelele de la geamuri, iar ea îmi croia rochii din ele.”

O afacere de familie
Nici acum lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, caci, în noua ei aventura, Naty este ajutata, în continuare, de sora sa: „Adriana nu se lasa niciodata. Ea este cea care mi-a propus sa intram în lumea modei. Adevarul e ca mie îmi place foarte mult sa o fac pe creatoarea de modele, dar sora mea este cea care, într-adevar, pune punctul pe i în treaba asta.”. Totul este, asadar, o afacere de familie, prin care cele doua surori s-au reîntâlnit, dupa o lunga perioada de timp, sub semnul unei pasiuni comune.

„Sotul meu m-a ajutat foarte mult.”
Si, pentru ca veni vorba de o afacere de familie, Naty, l-a prins în joc si pe sotul sau, cântaretul argentinian, Ricardo Mollo. „Ricardo nu a protestat atunci când i-am spus ca vreau sa devin designer – a afirmat actrita. Desi îi promisesem ca anul acesta o voi lasa mai moale, nu m-am putut abtine. El a fost, însa, tot timpul alaturi de mine. M-a sprijinit în tot ce mi-am propus, ba chiar a venit si el cu niste idei. De pilda, el a fost cel care mi-a cumparat mobilierul de epoca.”

„Am deschis o ciocolaterie.”
Desi toata lumea are impresia ca, pentru a arata bine, o femeie trebuie sa faca oarecare sacrificii, Natalia nu pare sa creada la fel: „Singurul sacrificiu pe care trebuie sa-l faca orice persoana normala care vrea sa poarte rochiile mele este sa guste macar o bucatica de ciocolata. Asa este, chiar lânga atelierul meu de creatie exista si o ciocolaterie – declara Naty. Sa recunoastem, nimeni nu este un sfânt, mai ales când vine vorba de ciocolata. Asta chiar daca vin aici pentru o rochita la moda.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.