Ninel Conde

Alma Rey din „Rebelde”
Ninel Conde s-a casatorit
Actrita de 37 de ani  a devenit sotia impresarului Juan Cepeda cu o saptamâna mai devreme decât era programat.

Nunta a fost programata pe 15 decembrie
Extravaganta Alma Rey din ”Rebelde” a  trait, recent, unul dintre cele mai importante momente din viata sa. Ninel s-a casatorit cu Juan Cepeda, un cunoscut impresar din Mexic. Desi a fost programata sa aiba loc pe 15 decembrie, ceremonia a avut loc, spre surprinderea tuturor, cu o saptamâna înainte. Nu se stie exact care a fost intentia celor doi îndragostiti, dar se pare acestia nu au vrut ca presa sa traga cu ochiul prea mult la petrecerea ce urma sa aiba loc. Dorinta celor doi nu a fost, însa îndeplinita, decât partial, caci, pâna la urma, am reusit sa facem rost de câteva fotografii destul de relevante cu mirii Ninel si Juan.

Ninel a schimbat patru rochii
La moda sau nu, Ninel Conde s-a gândit sa faca din propria nunta, un adevarat podium de prezentare a unor tinute de gala fabuloase. Asemenea nu mai putin celebrei Elizabeth Hurley, frumoasa mexicanca a dorit sa poarte, de-a lungul celei mai importante zile din viata ei, patru tinute. Trei dintre rochii au au fost concepute de designerul Gustavo Mata, unul dintre prietenii lui Ninel, de altfel, si cel care i l-a prezentat actritei pe viitorul sau sot. Ce-a de-a patra, adusa tocmai din Spania, a fost purtata de mireasa chiar în timpul ceremoniei religioase.

La primarie si la biserica
Atât oficierea civila a casatoriei, cât si slujba religioasa, au avut loc în aceeasi zi, pe o plaja însorita din Acapulco. Cei doi au fost cununati de o buna prietena a amândorura, si anume de Yuri, o celebra cântareata din Mexic. Ninel si Conde au zis un „da” hotarât chiar pe malul marii, sub privirile încântate ale fetitei actritei, Sofia, si a puhoiului de invitati prezenti.

Masa, felicitarile si dansul
Festinul s-a desfasurat într-un club exclusivist de golf din Acapulco, unde invitatii, inclusiv proaspetii însuratei, s-au dezlantuit fara griji. Mirele, care a trebuit sa slabeasca nu mai putin de opt kilograme pentru a aparea asemenea unui june prim la propria sa nunta, nu a ezitat sa-si arunce camasa de pe el, la rugamintile fierbinti ale miresei. La rândul ei, Ninel si-a oferit cu gratie piciorul drept, pentru ca Juan sa-i smulga cu sete jartiera ascunsa sub rochie. Nici meniul nu a fost mai prejos. Mesenii s-au întrecut în a degusta din felurile exotice din fructe de mare si deserturile rafinate. Asta, ca sa nu mai vorbim de magnificul foc de artifcii ce a încântat privirile celor prezenti. Petrecerea nu a luat sfârsit decât pe la 6 dimineata, când toti invitatii s-au dus la culcare într-un hotel nou-nout, deschis cu numai câteva zile înainte de nunta, hotel în care cei doi miri au închiriat absolut toate camerele.

Si au trait fericiti…
…pâna la adânci batrâneti, am putea spune. Povestea frumoasei mexicance, însa, de-abia acum începe. La cei 37 de ani ai sai, cântareata si actrita Ninel Conde se declara, de altfel, pregatita sa ia viata în piept înca o data, dupa o prima casatorie ratata si, dupa ce, la începutul anului trecut a fost la un pas de a pieri într-un accident aviatic. „Viata merge înainte – a afirmat Ninel. Nu ma pot opri acum doar pentru ca am avut momente grele de înfrunat.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.