Facundo Arana

facundo-arana-4.jpg

„SOS, viata mea!”, „Înger salbatic”
Facundo Arana va deveni tatic
Actorul argentinian asteapta un copil de la fotomodelul Maria Susini, pe care a cunoscut-o în urma cu zece luni.

„Cine-a zis ca sunt singur?”
Facundo Arana a cunoscut-o pe Maria Susini anul acesta, în martie. Desi se vedeau de ceva vreme, cei doi nu au vrut în ruptul capului sa divulge relatia în care erau implicati. Ba, dimpotriva, atât Facundo, cât si Maria declarau sus si tare ca, desi nu  sunt chiar singuri-singurei, nu îsi doresc sa se implice în vreo romanta siropoasa: „Cine-a zis ca sunt singur?– declara, nu demult, protagonistul din «SOS, viata mea!». Traiesc fiecare clipa cu multa pasiune, dar nu ma implic în nimic serios. Nu cred, însa, ca vremea povestilor de dragoste a trecut pentru mine. Nu vreau sa ma gândesc  în acest moment ca nu mai sunt sperante pentru mine. Nu doresc, totusi, sa fortez lucrurile.”

 „Speram ca cineva sa mi-o prezinte.”
Acum, ca toate cartile s-au dat pe fata, Facundo a început sa faca dezvaluiri: „Speram ca cineva sa mi-o prezinte pe Maria. +tiu ca pentru toata lumea viata mea parea o gluma, dar nu era chiar asa. Ma bucur ca am întâlnit-o pe mama copiilor mei. De acum, pot sa spun ca sunt un om împlinit.” Înainte, însa, de a o cunoaste pe frumoasa Maria Susini, argentinianul avusese o relatie îndelungata cu Isabel Macedo, relatie care s-a destramat însa sub ochii lui Facundo, lasându-l sa jeleasca dupa o iubire pierduta.

„Ne-am cunoscut pe o plaja pierduta.”
Se pare ca, pe Maria a întâlnit-o chiar în perioada de „convalescenta”, pe când facea surf pe plajele salbatice din America. Chiar daca frumoasa argentinianca a negat initial orice implicatie în viata  celebrului actor de telenovele, pâna la urma secretul a fost dat în vileag : „Ne-am cunoscut pe o plaja pierduta. Îmi placea sa-l vad cum face surf în fiecare dimineata, înfruntând soarele crud si valurile de otel. Mi-a placut de Facundo din prima clipa.” +i iata ca magia oceanului i-a cuprins pe cei doi îndragostiti, facând, astfel fericite doua suflete singure.

„Vroiam sa ma fac tatic.”
Asadar, povestea de dragoste dintre Facu si Maria a fost divulgata pâna la urma, si aceasta, a condus, la rândul ei, la o alta dezvaluire de senzatie. Îndragitul actor s-a vazut „nevoit” sa confirme lumii întregi vestea: aceea ca va deveni tatic.  Asa ca, tocmai acum, în perioada sarbatorilor, Facundo a primit cel mai potrivit cadou, caci Maria este însarcinata, deja în luna a patra, cu o fetita. „Sunt cel mai fericit om din lume – s-a dezlanutuit argentinianul cu efuziune. Adevarul e ca vroiam sa ma fac tatic. Chiar de ceva timp. Dar, pâna acum, nu prea am avut noroc. Pot sa spun ca sunt extrem de fericit si ca numar cu nerabdare fiecare clipa pâna în momentul când copilul nostru va veni pe lume.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.