Vara aceasta slabim!

Asa cum toata lumea îsi dorea, vara nu s-a lasat mult asteptata. Ba, mai mult, s-a dovedit a fi mult mai intensa decât am fi vrut-o. Daca vrei sa arati cât mai supla sezonul acesta, nu trebuie sa contezi doar pe faptul ca nu ti se va face foame din cauza caldurii; asadar, urmeaza sfaturile de mai jos pentru a arata cât mai bine:

1. Bea apa! Renunta la sucurile îndulcite si la acidul lor. Ignora asa-zisele produse “naturale”, care contin, pe lânga zahar, si o doza serioasa de conservanti. Alege apa si sigur vei avea de câstigat. De ce apa? Pentru ca nu are calorii, îti alunga setea si te ajuta sa te racoresti în zilele toride si lungi de vara. Pentru rezultate cât mai bune, ar trebui sa tii cont de urmatoarele:
Bea 0,5l de apa înainte de fiecare masa.
Ia cu tine, în orice moment, o sticla cu apa.
Adauga în apa suc de lamâie proaspat.
Provoaca-te! Fa-ti provizii de apa pe care sa îti propui sa le consumi pâna la o anumita ora.

2. Începe ziua cu un shake racoritor, preparat în casa! Amesteca fructele preferate cu iaurt sau lapte si cuburi de gheata. Acest shake te va ajuta sa treci foarte usor peste problema micului dejun.

3. Manânca fructe si legume proaspete! Fa-ti un obicei sanatos: mergi pe jos la piata. Nu numai ca aceasta activitate te va mentine în forma, dar, asfel, vei putea face si cele mai sanatoase cumparaturi. Avantajele oferite de fructe si legume îti vor mentine moralul ridicat, îti vor îmbunatati sanatatea si te vor ajuta sa scapi de eventualele kilograme in plus.

4. Pâna la urma, nici urmarile temperaturilor foarte ridicate nu ar trebui total ignorate. Adesea, caldura excesiva  îti poate scadea pofta de mâncare. Profita deci, si de acest lucru si manânca mai putin. Renunta la gustari si diminueaza portiile.

This entry was posted in cura de slabire, diete pentru slabit. Bookmark the permalink.

Comments are closed.