Slabiti mult si… bine

Daca va propuneti sa slabiti, nu este nevoie sa va închideti într-un glob de sticla din care sa iesiti înfometate si în care sa va întoarceti cu capul plecat pentru ca ati încalcat înca o data regimul strict pe care vi l-ati impus. Trebuie sa stiti ca starea de spirit necesara pentru a putea slabi vine, la fel ca si frumusetea, din interior.

Nu va lasati coplesita de frustrari. Descoperiti, în schimb, cât de reala este senzatia de foame pe care o simtiti. Ceea ce este cel mai important este sa învatati ca exista o diferenta între foame si satietate. De multe ori, persoanele care tin un regim alimentar anticipeaza foamea mâncând mai tot timpul, dar, cu toate acestea, simt ca nu se satura niciodata. |ineti minte: nu veti avea rezultatele pe care le doriti pâna când nu veti stabili un echilibru interior între foame si „îmbuibare“.

Sfaturi pentru a slabi repede

Pentru a reusi sa scapati de kilogramele în plus si pentru a mentine rezultatele pe care le obtineti, trebuie sa urmati câteva sfaturi simple. În primul rând, mâncati alimentele de care aveti pofta; în al doilea rând, mâncati exact când va este foame; si, în al treilea rând, nu mâncati când nu va este foame sau când nu mai simtiti ca va este foame.

Faceti exercitii fizice, dar nu va epuizati. Sportul va ajuta sa slabiti, sa va bucurati din nou de viata. În momentul în care o femeie se lasa coplesita de faptul ca este mai plinuta decât si-ar dori, ea se va închide inconstient într-o cochilie. Considera ca trupul nu-i mai apartine si simte ca propriul corp i-a devenit dusman. Un psihoterapeut german specializat în probleme de nutritie le recomanda pacientilor sa adopte un mers vioi. În mod ideal, acest mers trebuie „exersat“ în public, fara a va feri de privirile celorlalti, pentru ca o astfel de plimbare va va reda încrederea în propriile forte.

Îngrijiti-va! O asa-zisa crema pentru slabit nu va face sa dispara ca prin minune grasimea de pe talie si de pe solduri, dar, în schimb, va face ca pielea dumneavoastra sa fie catifelata si hidratata. Acelasi doctor germam recomanda si îngrijirea corpului ca element esential în timpul unei cure de slabire. Masajul zilnic si tratamentele cosmetice va ajuta sa va simtiti bine în propria piele, sa restabiliti legaturile cu propriul dumneavoastra corp si, poate cel mai important, astfel veti învata sa va apreciati.

Nu asteptati sa slabiti pentru a fi pregatita sa faceti pace cu dumneavoastra.
Dimpotriva: traiti-va viata si fiti fericita tocmai pentru a putea a avea o silueta asa cum va doriti.

Nota: Înainte de a începe orice fel de regim alimentar, consultati-va medicul.

This entry was posted in cura de slabire, diete pentru slabit. Bookmark the permalink.

Comments are closed.