Noua luni fara sex? (2)

Simte-te sexy si poarta-te ca atare. Îl vei înnebuni!

Ai observat ce bine te simti când stii ca arati bine? Acum ce te împiedica? Nu îti place ca ai burta mare? Ai însa niste picioare superbe! Arata-ti-le si o sa vezi cum se uita la tine! Stii ca îi plac sânii tai, acum cu atât mai mult cu cât sunt mai mari. Ia-ti bluze mai decoltate si o sa vezi ce placut va fi surprins!

 Daca tot nu esti multumita, poarta haine mai închise la culoare, mai evazate, sa mascheze abdomenul; adaugând si niste accesorii stralucitoare care sa îti înveseleasca tinuta si „sa fure ochii“, efectul va fi devastator! Si nu uita sa ai aceeasi grija pentru coafura si machiaj. Îti va face bine sa te simti ca „scoasa din cutie“ si sa îl vezi cum i se „scurg“ ochii dupa tine!

Iar în intimitate, daca îti este jena sa te dezbraci, va exista întotdeauna lenjerie sexy la care sa apelezi. Si daca te simti mai confortabil asa, poart-o pe toata durata actului sexual – pentru el va fi oricum nemaipomenit!

Dar cel mai important, indiferent ce porti si cât de mult te îngrijesti, este sa nu îti fie rusine de corpul tau si sa îl ascunzi; dimpotriva, poarta-ti sarcina cu mândrie si bucurie si simte-te sexy!

Ce pozitii de sex sa folositi…

În primele luni de sarcina, nu are de ce sa se schimbe ceva în timp ce faceti dragoste, cu exceptia faptului ca nu mai aveti grija de contraceptie. Pe masura ce trece timpul, „manevrele“ în jurul abdomenului si al sânilor durerosi sunt destul de grele, dar nu imposibile. Sexul va deveni mai putin „gimnastic“, dar cu siguranta va va oferi aceleasi satisfactii. Este chiar un prilej de amuzament, încercând noi pozitii, care sa fie confortabile pentru amândoi.

Secretul reusitei: confortul

Partenerul tau va renunta la pozitia misionarului (el deasupra), în schimb poti veni tu „la cârma“. Acum tu controlezi ritmul si adâncimea penetrarii, în asa fel încât sa te simti confortabil. Puteti încerca sa stati amândoi pe o parte, fata în fata (la începutul sarcinii) sau poate veni el în spatele tau, când abdomenul se va mari, ceea ce va permite doar o penetrare superficiala, indicata spre sfârsitul sarcinii. De asemenea, pentru ca abdomenul sa nu mai constituie un obstacol, întinde-te pe spate la marginea patului, cu picioarele atârnând, iar partenerul tau sa stea îngenuncheat sau în picioare în fata ta (depinde de cât de înalt este patul).

This entry was posted in sfatul medicului. Bookmark the permalink.

Comments are closed.