Dieta cu înghetata

Daca nu stiai, înghetata – atunci când este mâncata ca aliment în diete sanatoase – poate, de fapt, sa „topeasca” grasimea, ajutându-te sa scapi de câteva kilograme mai mult decât daca te-ai abtine sa o consumi!

Iti poti savura înghetata fara a te simti vinovata! Femeile pot avea parte de o cupa în fiecare zi, iar barbatii, de una si jumatate. Vei scadea în greutate în continuare, deoarece ele se vor integra într-o dieta care totalizeaza 1500 de calorii pentru femei si 2000 pentru barbati. De vreme ce vei renunta la 300 pâna la 500 calorii într-o zi normala, femeile pot pierde pâna la 10-15 kilograme într-un an!

Secretul dietei cu înghetata, ingredientul care ajuta la eliminarea grasimilor, este rezerva mare de calciu.  Expertii spun ca o dieta slaba în calciu încetineste puterea de ardere a grasimilor corpului. Când corpul nu primeste destul calciu determina celulele grase sa pastreze grasimea si sa se mareasca. Dieta pe baza de înghetata previne aceasta situatie construind niveluri sanatoase de calciu – majoritatea provenind din înghetata. Astfel, kilogramele se „topesc“. Poti pierde greutate scazând numarul caloriilor, dar poti obtine acelasi rezultat consumând mai multe alimente care contin calciu.

Potoleste-ti setea!
Pe lânga calciu, înghetata poate potoli setea mai bine decât orice mâncare sau bautura. Frica de a devora va aparea daca vei încerca sa te abtii cât mai mult de la un anumit aliment. Expertii o numesc „sindromul fructului interzis”.

Înghetata contribuie la îmbunatatirea starii sanatatii!
Iata poate face înghetata pentru tine:
1. Întareste oasele.
2. Arde grasimile mai eficient.
3. Scade presiunea sângelui.
4. Potoleste setea.
5. Poate înlatura partial sau total sindromul premenstrual.
6. Lupta împotriva cancerului la colon.
7. Opreste balonarea.
8. Înlatura anumite riscuri.
9. Creste imunitatea.
10. Previne aparitia pietrelor la rinichi.
11. Are putine calorii si gust deosebit.

O cupa sau doua?                                       
Pentru o servire corecta de fiecare data, tine o minge de tenis în bucatarie. Aceasta echivaleaza cu jumatate de cupa de înghetata. Femeile pot „consuma” doua mingi de tenis pentru a avea cupa de înghetata permisa.

This entry was posted in cura de slabire, diete pentru slabit. Bookmark the permalink.

Comments are closed.