adriana-fonseca-1.jpg

Sandra din „Împotriva destinului”
Adriana Fonseca – o femeie hotarâta sa fie iubita.
În ciuda zvonurilor ca, mai demult, ar fi avut o aventura cu Luis Miguel, actrita a declarat ca înca nu a întâlnit pe nimeni care sa-i fure inima.

Ce s-a întâmplat cu Luis Miguel?
Viata Adrianei Fonseca nu este un secret pentru nimeni. Sau, cel putin asa se credea, pâna la întâlnirea pe care a avut-o cu nimeni altul, decât faimosul Luis Miguel. Tânara mexicanca nu e tocmai genul fetei cuminti, care se pastreaza pentru noaptea nuntii, dar, în ceea ce-l priveste Luismi, asa cum îl alinta lumea, Adriana a ales sa nu sufle o vorba. Acuzata de a fi încercat sa-l corupa pe Miguel chiar la o petrecere de Craciun, actrita a raspuns: „Întotdeauna am vorbit deschis când a venit vorba de iubitii mei, dar, de când lumea a început sa spuna lucruri neverificate despre mine, am decis sa nu mai zic nimic. +i asta, mai ales pentru ca, de cele mai multe ori, astea sunt lucruri care ma ranesc. De aceea, nu vreau sa declar nimic care ar putea afecta relatiile pe care le am cu prietenii mei, în acest caz, cu Luis.”

„Nu pot evita bârfele.”
Viata de vedeta nu sta, de foarte multe ori, pe roze. Nici a Adrianei nu e tocmai de laudat. Dupa scandalul cu Luis Miguel, scandal caruia a trebuit sa-i tina piept de una singura, actrita din „Împotriva destinului” a reusit sa treaca de criza si, într-un final, sa declare cu seninatate: „Nu pot evita bârfele. Stiu ca traiesc într-o societate care îmi numara si firele de par pe care le am în cap, dar, adevarul e ca nu tot ceea ce fac constituie întotdeauna o stire. Ce sa-i faci, asa-i viata de vedeta!”

A pozat într-o revista de barbati
Desi „se lauda” ca nu ar duce o viata foarte palpitanta, iata ca Adriana Fonseca nu face decât sa ne dovedeasca întotdeauna contrariul. De curând, o serie de cititori ai revistelor de „specialitate” pentru barbati au avut ocazia sa o vada pe frumoasa mexicanca de 30 de ani îmbracata sumar în paginile unei astfel de publicatii. Reactia actritei a fost demna de toata lauda: „M-am simtit foarte bine când am facut pozele. De altfel, anul acesta nu ma angajasem în nicio sedinta foto si simteam nevoia sa sarbatoresc cumva împlinirea a 30 de ani. A fost super. Înainte am ales, împreuna cu directorii revistei, lenjeria pe care urma sa o port si am cazut de acord cu ce mi-ar placea sa fac si ce nu.”

„…o femeie hotarâta sa fie iubita!”
Desi, deocamdata, nu a întâlnit pe nimeni care sa-i fure inima, actrita mexicana stie bine ce vrea. A jucat în multe telenovele de succes, o stiti, probabil din „Uzurpatoarea”, „Rozalinda” si, bineînteles, din mai recenta „Împotriva destinului”. Mai nou, în paralel cu sedinte foto si aparitii alaturi de barbati celebri, Adriana a încheiat filmarile la ultima sa telenovela, „Bajo las riendas del amor” („Jos cu frâiele iubirii”, în traducere libera). Într-un interviu acordat cu aceasta ocazie, domnisoara Fonseca a afirmat cu convingere: „Rolul meu este deosebit. E vorba despre o tipa complexa, sigura pe ea, cu un temperament aprig. Este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna sa fiu: o femeie hotarâtâ sa fie iubita!”
 

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.