Sebastian Rulli

sebastian-rulli-1.bmp

„Împotriva destinului”
Sebastian Rulli: „Am învatat din propriile mele greseli.”
Dupa ce s-a despartit de Cecilia Galiano, argentinianul si-a „transferat” excesul de pasiune pentru femei asupra muncii sale.

„Pasion” – sansa pe care o astepta de o viata
Îl stiti, cu siguranta, pe Sebastian Rulli din telenovele care au rulat si pe la noi, precum „Rubi”, „O lume a fiarelor” si, mai nou, în „Împotriva destinului”. Ceea ce nu stiati este ca superbul actor latino s-a „înrolat” într-o noua misiune, si anume „Pasion” – serialul argentinian care se pare ca va frânge inima multor îndragostite. Aflat în toiul filmarilor, Sebastian a declarat, de altfel: „ «Pasion» este sansa pe care o asteptam de o viata. Dintotdeauna mi-am dorit sa joc într-o telenovela de epoca.”

„Fara pasiune, viata nu are sens.”
Sebastian a trecut, în ultima vreme, printr-o serie de încercari care i-au schimbat viata. De curând, s-a despartit de cea pe care toata lumea o considera marea sa iubire, Cecilia Galiano. Profund impresionat de eveniment, argentinianul a decis ca nu va mai intra cu capul înainte în nicio relatie: „Îmi place sa cred ca sunt un alt om, ca m-am schimbat. Nu mai vreau sa ma aventurez în relatii care nu au niciun viitor. Prefer sa traiesc clipa si sa merg mai departe. Adevarul este ca am încercat sa investesc în cineva si am ratat aceasta sansa. Dar nu renunt la mine, la cine sunt si ceea ce cred despre oameni. De altfel, cred ca fara pasiune, viata nu are sens.”

„Nu vreau sa ma îndragostesc din nou.”
Acum ca actorul s-a declarat liber de fosta sa iubire, întrebarea care s-a pus a fost daca nu cumva Sebastian are de gând sa porneasca la „vânatoare” de alte relatii: „Nu vreau sa ma îndragostesc din nou – a declarat argentinianul. +i, în orice caz, nu cred ca aceasta este decizia mea. În general vorbind, astfel de chestii se întâmpla pur si simplu. Nimeni nu detine controlul absolut asupra acestui sentiment. Oricum, zilele astea vreau sa ma ocup numai si numai de cariera mea. Traiesc momente foarte importante ale vietii mele de actor. Chiar daca iubirea constituie un motor  fara de care nimic nu mai merge cume trebuie, ma descurc foarte bine si fara. ”

„Am învatat din propriile mele greseli.”
Zilele acestea, Sebastian Rulli se pregateste pentru ce se pare a fiunul dintre cel mai de succes al carierei sale – rolul lui Santiago Marquez din serialul „Pasion”. În telenovela, argentinianul o are alaturi pe Anais de la RBD. Întrebat cum se descurca la filmari, Sebastian a raspuns: „Am învatat din propriile mele greseli. Daca pâna acum nu luam lucrurile în serios si ma cam învârteam dupa fuste, acum am de gând sa ma dedic în totalitate carierei. Îmi place ceea ce fac si nu am de gând sa îmi ratez sansele din cauza vreunei relatii pasagere.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.