Fernando Carrillo

fernando-22.jpg

„Rosalinda”, „Maria Isabel”
Fernando Carrillo se întoarce la telenovele dupa sapte ani de absenta
Actorul venezuelean o va „însela” pe Gaby Espino în cea mai de succes telenovela a anului viitor, „La Engana” („Înselarea”).

Catherine Fulop: „Fernando m-a înselat cu un barbat.”
Se pare ca despartirea de telenovele timp de sapte ani a lui Fernando Carillo nu a fost facuta chiar asa, la întâmplare. Desi actorul a sustinut ca singurul motiv a fost trecerea de la serial la film, fosta sa sotie, Chaterine Fullop nu pare sa creada la fel. De altfel, aceasta l-a acuzat pe exul sau ca, în timpul casatoriei, i-a fost infidel cu…un barbat: „Nu îndrazneste sa îsi mai arate fata – a declarat Chaterine. A plecat la Los Angeles sa joace în filme, cica. De fapt vrea sa faca uitat faptul ca m-a înselat la scurt timp dupa casatorie cu un barbat. Adevarul e ca Fernando este homosexual.”

Fernando Carillo: „Am înselat-o pe Catherine, dar cu o femeie.”
Întrebat daca acesta a fost motivul pentru care Fernando si-a mutat domiciliul pentru sapte ani la Los Angeles, actorul a raspuns: „Este adevarat ca am nu i-am fost fidel fostei mele sotii, dar asta nu s-a întâmplat chiar cum a zis ea. Adevarul este ca am înselat-o pa Catherine, dar cu o femeie. +i nu acesta este motivul pentru care am plecat din Venezuela. Am vrut, pur si simplu, sa mai fac si altceva în afara de telenovele.”

A avut o aventura cu Génesis Rodríguez
Faptul ca Fernando Carillo nu este tocmai homosexual a fost demonstrat si de aventura pe care venezueleanul a avut-o cu actrita Génesis Rodríguez. Confruntat cu situatia, actorul a dat din colt în colt si nu a vrut nici sa infirme, nici sa confirme implicarea sa într-o relatie cu aceasta: „Daca vreti sa stiti adevarul, de ce n-o întrebati pe Génesis? De la mine nu veti afla nimic. Sunt un gentleman.”

„La Engana” – Fernando o însala pe Gaby Espino
Dupa sapte ani de absenta din lumea telenovelelor, Fernando Carillo a fost de acord sa se întoarca la prima sa dragoste. Actorul a început filmarile la serialul „La Engana” („Înselarea”), cea mai recenta varianta a telenovelei „La Mentira” („Minciuna”), cu Guy Ecker si Kate del Castillo. Satul de scandalurile continue cu femeile din viata sa, venezueleanul a decis ca a venit, în sfârsit, vremea, sa-si joace viata pe micile ecrane: „«La Engana» este o poveste cum nu se poate mai expresiva a propriei mele aventuri. În serial o ajung sa o însel pe Gaby Espino, femeia pe care o iubesc, asa cum, de altfel, mi se întâmpla mai de fiecare data atunci când cunosc pe cineva.”
Telenovela, care va fi lansata pe micile ecrane de-abia în toamna anului viitor, se pare ca va face furori. Producatorii au anuntat, de altfel, un succes fulminant al unei povesti ce se aseamana, cum nu se poate mai bine, cu viata protagosnistului, actorul Fernando Carillo.

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.