Timp de preparare: 60 min. (complexitate redusa).
Ingrediente:
un kilogram de ciuperci champignon, o legatura de usturoi verde,
o legatura de ceapa verde, o legatura de marar, trei linguri de pasta de rosii
sare, piper, dupa gust.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile si se spala foarte bine. Se pun la calit, codimentate dupa gust. Când a scazut zeama pe care acestea o lasa, se încorporeaza pasta de rosii si se mai lasa sosul un minut, sa fiarba la foc potrivit. Se adauga apoi ceapa si usturoiul tocate fin, iar apoi se mai lasa sa se înabuse un minut. Mararul tocat se adauga dupa ce se opreste focul.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete