Timp de preparare:
max 20 min (complexitate redusa)
Ingrediente
4 oua, 4 linguri zahar tos, 2 linguri cacao, 2 linguri ness, 1 lingurita Amaretto, 1 zahar vanilinat, 300 gr frisca batuta, stafide, bucati de ciocolata sau orice alt ingredient adecvat.
Mod de preparare
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul apoi se adauga cacaua, zaharul vanilinat, Amaretto si in final frisca si albusurile spuma care nu se mixeaza ci se incorporeaza in toata compozitia cu ajutorul unei linguri de jos in sus. Se adauga si celelalte ingrediente ca stafide, nuci, alune sau orice alt adaos placut inghetatelor. Se toarna in cupe si se pune in congelator.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete