Ingrediente
800 g morcovi, 20 g unt sau margarina, sare, piper, 1 portocala (250 g), 1 lingura de miere, câteva frunzulite de busuioc, sare, piper, 4 felii antricot sau muschi de vita (a 150 g fiecare), 3 linguri ulei.
Mod de preparare
Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute în untul încins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se dunstuiasca – cu capac – circa 5 minute, adaugând, eventual, putina apa. – Se stoarce portocala, se toarna zeama împreuna cu mierea peste morcovi si se lasa sa mai fiarba încet – fara capac – aproximativ 5 minute. – Se spala busuiocul, se scutura bine si se taie marunt. Bucatile de carne spalate si zvântate se presara cu piper, dupa care se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte, în uleiul încins. – Morcovii se amesteca cu busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si se servesc împreuna cu carnea prajita. Ca garnitura: taitei sau cartofi.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete