Friptura de pasare cu tsatsiki si rosii

friptura-2.jpgTimp de preparare: 
20 min. (complexitate redusa).
Ingrediente:
500 g rosii, 500 g brânza grasa de vaci, un catel de usturoi, sare, piper, o legatura de busuioc, patru fileuri de pui sau de curcan (de câte 150 g fiecare), o lingura de ulei. 
Mod de preparare:
Pentru tsatsiki se fierb rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca împreuna cu brânza de vaci si usturoiul pisat, se sareaza, se pipereaza, iar dupa aceea se încorporeaza busuiocul spalat, zvântat si tocat marunt.
Fileurile de pui se spala, se sterg, se sareaza, se pipereaza, apoi, dupa preferinte, se taie cubulete si care se prajesc în uleiul încins, câteva minute.
Se servesc cu tsatsiki si – eventual – cu o garnitura de cartofi fierti sau crutoane.

This entry was posted in mancare gatita, retete bucatarie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.