Slabeste fara niciun stres

Ai recurs la o dieta care îti garanteaza pierderea câtorva kilograme într-o saptamâna, mergi la sala de trei-patru ori pe saptamâna, dar te simti epuizata si constati ca rezultatele nu sunt tocmai cele promise. De cele mai multe ori se întâmpla ca regimul alimentar pentru care ai optat sa nu fie potrivit structurii organismului tau sau poate ca, din dorinta de a pierde cât mai multe kilograme într-un timp record, nu faci altceva decât sa te încarci cu multa energie negativa.

Stresul va dauna sanatatii si nu vei putea lupta asa cum ti-ai dori cu kilogramele în plus. A venit timpul sa înveti câteva trucuri care îti vor reda linistea necesara pentru a-ti îndeplini visul.

Va trebui sa te înarmezi cu multa rabdare si sa fii perseverenta! Rezultatele vor aparea, iar gândul ca vei avea o silueta de invidiat îti va da putere si te va motiva îndeajuns.

Pe lânga orele de antrenament, încearca sa faci miscare ori de câte ori se iveste ocazia. O plimbare în aer liber este ideala pentru a te bine dispune si pentru a scapa de încordarea acumulata în timpul zilei.

Pe toata perioada dietei vei constata o stare de oboseala si, de aceea, pentru a te reconforta, ar fi bine sa înlocuiesti dusul de seara cu o baie cu multa spuma si esenta de petale de trandafiri, levantica sau uleiuri de citrice.

Dupa ce a trecut o saptamâna de la începerea dietei, ar fi indicat sa faci o schimbare de look. Adopta o noua tunsoare, vopseste-ti parul într-o alta nuanta,  shimba-ti stilul machiaj. Aceasta noua înfatisare va fi remarcata de toti prietenii tai, iar laudele primite te vor face mult mai hotarâta si nu vei renunta la ceea ce ti-ai propus.

This entry was posted in cura de slabire, diete pentru slabit, sfatul medicului. Bookmark the permalink.

Comments are closed.