Griselda Siciliani

griselda-siciliani-16.jpg

Carmen din „Ratusca cea urâta”, Debi din „SOS, viata mea!”
Griselda Siciliani: „Îmi doresc sa fiu mereu ca la 18 ani.”
Actrita, care este la primul sau rol principal în „Ratusca cea urâta”, nu vrea cu niciun chip sa îsi divulge vârsta.

„Am o fire creatoare.”
De când au început filmarile la „Ratusca cea urâta”, Griselda Siciliani este cum nu se poate mai încântata de rolul sau: „Toata chestia asta ma face sa ma simt ca o pustoaica. Ma ajuta si faptul ca am o fire creatoare. Ba, chiar sunt cu capul în nori, as putea spune. Îmi place sa îmi imaginez tot felul de lucruri, sa inventez tot felul de situatii si asa, ajung sa ma prind în jocul lor, al copiilor cu care lucrez. Este fenomenal! Nu mi-am închipuit vreodata ca un rol de mama îmi poate aduce atâtea satisfactii.”

Mama la 18 ani?
În telenovela, Griselda joca rolul lui Carmen, o femeie care a ramas însarcinata pe când avea doar 18 ani si se îndragostise de cel ce avea sa devina tatal copilului: „Personajul meu este o tipa un pic melancolica, a declarat actrita, dar care, la viata ei, a avut foarte multe probleme de înfruntat. Fiica mea nu este jucata de nimeni altcineva decât de Laura Esquivel, o fetita extrem de simpatica, dar cu un rol de urâta.”

S-a despartit dupa noua ani
Desi, în viata profesionala, Griselda este absolut încântata de succesul pe care îl are cu „Ratusca cea urâta”, pe plan personal, actrita a cam avut de suferit în ultima vreme: M-am despartit de iubitul meu cu care am fost împreuna timp de noua ani. Am suferit foarte tare din cauza asta. Ma obisnuisem teribil cu el; locuiam în acelasi apartament, el era primul chip pe care îl vedeam în fiecare dimineata. Dar, ce sa-i faci, câteodata, se mai întâmpla si astfel de lucruri.”

Multi preteni, niciun iubit
În orice caz, viata merge înainte pentru actrita venezueleana: „Am o groaza de amici – a declarat Gri. Majoritatea sunt barbati, dar sunt homosexuali. Îi cunosc înca de pe când eram la scoala de dans. Îmi sunt prieteni foarte buni si pentru mine este foarte bine sa nu fiu tentata de altcineva. Nu înca. |in doliu dupa iubitul meu de care m-am despartit. Nu am chef de nicio viata amoroasa, deocamdata.”

„Acum locuiesc singura.”
Desi suporta cu greu despartirea de logodnicul ei, actrita nu se sfieste sa afirme ca, desi nu este foarte încântata, se vede nevoita ca, de acum înainte, sa nu împarta cu nimeni spatiul în care traieste: „Acum locuiesc singura. Nu mi-am luat înca o pisica, nici macar un câine care sa îmi tina de urât. Nu îmi plac mascotele. +i, oricum, nu prea am timp de asa ceva. Viata de actrita ma solicita, deja, foarte mult. Nu mai pot face fata si unei astfel de provocari. Desi îmi vine destul de greu sa manânc singura sau sa dorm în patul gol,  nu as mai face nicio investitie în directia asta.”

„Îmi doresc sa fiu mereu ca la 18 ani.”
Vârsta a constituit întotdeauna o problema pentru Griselda Siciliania. Drept dovada, actrita nu vrea cu niciun chip sa-si dezvaluie data nasterii. Desi unele guri spun ca Gri ar avea 28 de ani, frumoasa venezueleana nu doreste sa confirme aceasta versiune: „Ce conteaza câti ani am? Chiar vi se pare relevant? Tot ce va pot spune este ca îmi doresc sa fiu mereu ca la 18 ani: fericita, fara nicio grija si, mai ales, libera. Este singurul capriciu pe care îl am si îmi doresc sa îl întretin pe cât de mult posibil.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.