Mauricio Islas

mauricio-islas-22.jpeg

Fernando Leyra din “Iubiri”
Mauricio Islas a facut sex cu o minora
Protagonistul telenovelei “Iubiri” a fost acuzat ca acum trei ani a întretinut relatii sexuale cu o tânara de 16 ani.

S-a întâmplat la o petrecere
În vara anului 2004, pe când Telemundo-NBC a dat o petrecere de pomina în hotelul de cinci stele Mandarín Oriental din Miami, se pare ca, Mauricio Islas, unul dintre oaspetii de onoare, si-a cam facut de cap cu una dintre invitate si anume cu Génesis Rodríguez, pe atunci în vârsta de numai 16 ani. La scurt timp dupa “incident”, parintii tinerei actrite, în frunte cu tatal acesteia, José Luis Rodríguez, un cunoscut trubadur al Americii Latine, l-au acuzat pe Mauricio de viol.

Mauricio Islas: “Totul a fost de comun acord.”
Foarte suparat de acuzatiile ce i-au fost aduse, actorul mexican a considerat ca el este, de fapt, victima: “Nu am fost acuzat de agresiune sexuala sau pentru uz de forta; nici macar pentru violenta; dar m-au pus la zid atunci când au spus ca am violat-o. Am impresia ca mi s-a facut o înscenare. Chestia asta nu e deloc adevarata. Totul a fost de comun acord. Acum mi se pun în cârca niste acuzatii care, cu siguranta, îmi vor afecta cariera.”

A pierdut rolul principal din “Prisionera”
Din cauza scandalului iscat, Mauricio Islas a pierdut poate cel mai important rol din viata sa, pe cel al protagonistului din “Prisionera”. Actorul a fost, pur si simplu, refuzat de producatori dupa ce deja fusese acceptat sa joace în renumita telenovela. +i astfel, pâna la “Iubiri”, Mauricio, astazi în vârsta de 34 de ani, a fost respins din castingul tututror serialelor la care a participat.

Islas s-a recunoscut vinovat
Vrând sa evite un scandal monstrous, Mauricio a decis, în final, sa îsi accepte soarte si, astfel, s-a declarat vinovat. În schimb, actorul a ”primit” 100 de ore de munca în serviciul comunitatii plus o ”donatie” de cinci mii de dolari unei organizatii care se ocupa de minorii care au fost victimele unor abuzuri fizice.
Mauricio a divortat
Si, ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Mauricio a fost parasit si de sotie, la numai un an dupa scandal. Patricia a parasit caminul conjugal împreuna cu fetita acestora, Camilla. Actorul a suferit imens dupa ce s-a pronuntat divortul, fapt care l-a determinat sa îsi schimbe radical modul de viata: “Îmi pare nespus de rau ca s-a ajuns pâna aici – a declarat actorul. Am ramas singur, iar cariera mea ajunsese pe marginea prapastiei. Acum, odata cu “Iubiri” mi-am regasit, parca, ritmul. Promit ca, de data aceasta, nu voi rata sansa care mi s-a dat.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.