Michel Gurfinkiel Rebelde

michel-gurfinkiel-10.jpg

“Rebelde”
Michel Gurfinkiel din “Rebelde” este fotomodel
Michel a fost adus în echipa celor de la “Rebelde” dupa ce Dulce Maria l-a remarcat pe coperta unei reviste.

Michel este Joaquin
Eroul negativ din “Rebelde ” poza în paginile unei reviste atunci când a fost descoperit de Dulce Maria, una dintre protagonistele telenovelei. Simpatic si chipes, superbul argentinian a fost luat pur si simplu ca din oala atunci când producatorii i-au propus, la sugestia tinerei actrite, sa joace rolul lui Joaquin din celebrul serial. “Cautam pe cineva pentru rolul lui Joaquim – a declarat Dulce. Când l-am vazut pe Michel în revista, pur si simplu am stiut ca este facut pentru acest personaj.”

“Nu sunt ca Joaquin.”
Desi a interpretat rolul unuia dintre personajele negative, Michel nu a fost influentat de comportamentul  acestuia: “Nu sunt ca Joaquin – afirma Miquel. Doamne fereste de asa ceva ! Este, într-adevar, un individ interesant. Eu îl consider a fi un rol foarte important în serial. Fara tipul rau, personajul pozitiv nu ar mai fi atât de bine pus în valoare.”

“«Rebelde» mi-a schimbat viata.”
În prezent, Michel se afla în Spania, unde participa la filmarile pentru show-ul “Uite cine… danseaza“. Întrebat cum este sa fii celebru, Gurfi a declarat ca se împaca foarte bine cu viata de vedeta: “«Rebelde» mi-a schimbat viata. La început nu eram decât un fotomodel ca oricare altul. Dupa ce am jucat alaturi de cei de la RBD, am devenit un actor destul de cunoscut. Lumea îmi cere autografe pe strada, fapt care ma face sa ma simt minunat. Nu îmi displace deloc sa fiu în centrul atentiei, desi, câteodata, nu vreau sa fiu decât Michel, un baiat ca oricare altul.”

“Oamenii ma confunda cu Joaqin.”
Ca si colegii sai din “Rebelde”, Michel a fost deseori confundat cu personajul pe care îl interpreteaza: “De multe ori, oamenii ma confunda cu Joaquin. Odata m-au oprit pe strada, m-au tras de haine si au strigat dupa mine tot felul de lucruri. M-am cam speriat, dar mi-am dat seama ca nu vroiau sa ma raneasca pe mine, ci doar ma confundau cu personajul meu.”

“Sunt un pic invidious pe RBD.”
Pe când colegii sai din telenovela cutreiera lumea în lung si-n lat, Miquel a ramas, deocamdata, în Spania, fara a avea prea multe perspective. “Sunt un pic invidious pe RBD, a declarat actorul, dar într-un mod pozitiv. +i asta pentru ca ei îsi merita din plin succesul, muncesc douazeci si patru de ore pe zi, sapte zile pe saptamâna. Ma bucur mult pentru ei si sunt sigur ca participarea mea la serial a ajutat foarte mult la succesul grupului.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.