Itatí Cantoral

itati-cantoral-9.JPG

Alicia din “Vaduva Blanco”
Itatí Cantoral: “Când filmez ma simt ca la psiholog.”
Actrita, care si-a început cariera la 17 ani, considera ca munca este cea mai buna terapie.

Itatí  este mama de gemeni
Soarta a facut ca cel mai mare rol pe care Itatí Cantoral l-a facut vreodata sa semene foarte mult cu propria ei viata. În “Vaduva Blanco”, mexicanca este Alicia Guardiola, femeie, dar, mai presus de toate, mama a gemenilor care i-au fost luati de lânga ea la o vârsta foarte frageda. Când Alicia paraseste platourile de filmare devine Itatí Cantoral, de asemenea mama de gemeni. Numai ca, viata ei de acasa nu este la fel de spectaculoasa ca cea de pe ecran. Mexicanca îsi creste cei doi fii în linistea si pacea caminului ei din Miami.

Itatí îsi vedea fiii o data pe saptamâna
Cât timp a facut filmarile la “Vaduva Blanco”, Itatí Cantoral ajungea acasa, pe atunci, Mexic, o singura data pe saptamâna. Din cauza faptului ca telenovela se turna în Columbia, actrita nu reusea sa paraseasca locatia pentru a fi împreuna cu familia decât duminica: “Lucram sase zile pe saptamâna, din zori si pâna-n noapte, asa ca nu prea aveam timp decât de dormit – declara Itatí. Dar nu ma plâng. Provin dintr-o familie de artisti, tatal meu este compozitor, fratele meu, cântaret, asa ca stiu ce înseamna sa fii plecat de acasa.”

“Colegii mei nu erau multumiti.”
Desi mai toti actorii din telenovela s-au plâns de exigenta regizorilor, Itatí este,
pare-se, singura care nu a încercat sentimente de frustrare din aceasta cauza. Ba, dimpotriva, actrita a încercat sa aplaneze conflictele ce apareau în timpul filmarilor: “Mi-a placut sa joc în telenovela asta; chiar foarte mult. Ma întelegeam foarte bine cu toata lumea. Desi, de multe ori, colegii mei nu erau multumiti de orele de lucru sau de replicile pe care le aveau de spus, asa ca încercam sa îi ajut, sa discut cu ei.
“Când filmez ma simt ca la psiholog”
“Îmi place sa fiu actrita – a afirmat recent Itatí Cantoral. Sunt fericita. Nu multi oameni, pe lumea asta, ajung sa faca ceea ce îsi doresc. Eu mi-am propus un scop în viata si l-am atins. Nu cred ca as putea, vreodata, sa accept ceva ce nu îmi place. Când sunt în fata reflectoarelor, ma simt extraordinar, nu ma oboseste deloc faptul ca trebuie sa torn o scena chiar si de zece ori. Ba, mai mult, dupa o saptamâna de lucru, ajung acasa mai odihnita decât am plecat. Munca este ca o terapie pentru mine. Când filmez ma simt ca la psiholog.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.