Aura Cristina Geithner

aura-cristina-1.jpg

Bernarda Ayala din “La Tormenta”
Aura Cristina Geithner: “Iubesc un barbat mai mic decât mine.”
Divortata si mama a unui baiat de opt ani, actrita declara ca are un “prieten special”, cu 16 ani mai mic decât ea.

Aura Cristina, într-o telenovela cu fostul sot
Frumoasa columbianca joaca, mai nou, într-o telenovela, ce se pare ca va deveni cea mai tare senzatie a anului 2008. În “Las Profesionales”, Aura Cristina o interpreateaza pe Beatrice, o femeie atractiva, exagerat de posesiva, dar foarte fragila, care iubeste cu intensitate si care reuseste sa îsi îndeplineasca visul de a se casatori cu un impresar. Ceea ce este impresionant în aceasta telenovela provine din faptul ca în rolul sotului joaca chiar fostul partener de viata al actritei, Marcelo Dos Santos. Întrebata cum se descurca cu aceasta situatie, Aura a raspuns: “Miquel continua sa fie o persoana foarte importanta în viata mea. El este tatal lui Damian, unicul meu fiu, un înger si cea mai mare binecuvântare a vietii mele ! ”

“Fiul meu crede ca suntem casatoriti înca. ”
Damian, fiul frumoasei columbience va împlini, în curând, noua ani. Desi Aura Cristina a divortat de Marcelo acum opt ani, se pare ca baietelul lor înca mai crede ca cei doi sunt casatoriti: “De când se uita la telenovela, Damian îsi face tot felul de visuri – a declarat actrita. Îsi închipuie ca mama si tatal lui înca mai sunt sot si sotie, numai ca locuiesc în case diferite. Crede asta si pentru ca între mine si tatal sau exista o relatie foarte buna, armonioasa. Pâna la urma, tot ce conteaza sunt sentimentele sincere, reale; nu trebuia sa ramânem casatoriti pentru ca fiul nostru sa creada asta.”

“Ies cu un tip care are 24 de ani.”
Actrita în vârsta de 40 de ani nu duce, însa, lipsa de admiratia barbatilor. Aura iese de vreo trei luni cu un tânar cântaret cu saisprezce ani mai tânar decât ea. +i, desi diferenta dintre cei doi este de câteva generatii, se pare ca Aurei nu îi prea pasa de acest lucru: “Singura problema pe care o avem este aceea ca ne vedem destul de rar. Eu locuiesc în Columbia, iar el, în Miami. În trei luni, cred ca ne-am vazut de vreo zece ori. De fiecare data, eu am fost cea care l-am vizitat. Îmi place: mergem la film, luam masa împreuna; adevarul este ca îl consider mai mult un « prieten special » decât un iubit.”
“Cred ca m-am maturizat.”
Desi nu este pentru prima data când iese cu un tip mai tânar decât ea, Aura Christina crede ca, totusi, s-a schimbat: “Nu mai sunt cum eram acum zece ani – afirma columbianca. Pe atunci aveam o viata foarte tumultuoasa. Acum, însa, nu mai sunt doar o simpla femeie, sunt mama. Cred ca m-am maturizat.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.