Rafael Amaya

rafael-amaya-2.jpg

„Cele doua fete ale Anei”
Rafael Amaya este prima iubire a Anei Layevska?
Recent, frumoasa actrita de origine din Ucraina a declarat ca traieste o nesteptata poveste de dragoste cu partenerul sau din telenovela „Cele doua fete ale Anei”.

Vine tocmai din Ucraina
Cum de o fetiscana din friguroasa Ucraina a ajuns pe cel mai însorit contintent, este o poveste lunga. Desi, acum este recunoscuta ca actrita de telenovele, Ana Layevska nu a visat dintotdeauna la aceasta cariera. La început, frumoasei blonde nici prin gând nu-i trecea ca va ajunge atât de celebra în America Latina si în întreaga lume. Este adevarat, când era doar o copila, si-a dorit foarte mult sa devina cântareata. +i chiar a reusit, într-un fel. Ana a învatat, mai întâi, sa cânte la vioara. La noua ani, însa, viitoarea actrita si-a urmat tatal în cealalta parte a lumii, tocmai în Mexic, tara în care avea sa ramâna si pe care a învatat s-o iubeasca. Primii ani nu au fost tocmai usori pentru tânara Ana, care încerca sa razbata în lumea artistilor.

A debutat ca actrita
Desi visul ei era sa devina cântareata, Ana nu a reusit sa se bucure prea mult de aceasta calitate. A reusit sa interpreteze, însa, coloana sonora a unei telenovele. Acela a constituit momentul de gratie pentru tânara, care a fost remarcata de producatori si, mai apoi, distribuita în telenovele. Cariera Anei a luat avânt destul de repede. +i-a continuat ascensiunea atunci când a participat la show-ul international „Dansez pentru tine”, seria din Mexic. De atunci si pâna astazi, actri?a a jucat nenumarate roluri în telenovele de succes, precum „Amor gitano” sau „Escandalo”. Succesul adevarat l-a cunoscut, însa, numai odata cu rolul principal din „Cele doua fete ale Anei”.

Ana si-a marturisit iubirea secreta
Viata Anei Layevska s-a schimbat radical atunci când l-a întâlnit pe Rafael Amaya. Cei doi s-au îndragostit irecuperabil, pare-se, la filmarile pentru telenovela „Cele doua fete ale Anei”, unde amândoi jucau rolurile principale. Ana si Rafael au fost îndragostiti atât pe micul ecran, cât si în afara acestuia. Desi turnarea telenovelei s-a terminat în 2006, actrita nu si-a recunoscut „vina” decât anul acesta. Recent, Ana a declarat presei ca este deja împreuna cu Rafael de ceva vreme. De altfel, frumoasa blonda a afirmat: „Ne iubim si avem intentii serioase unul fata de celalalt. Vreau sa întemeiem o familie împreuna si sa avem cât mai multi copii.”
 
Prima iubire a Anei
Desi, în prezent, traieste o frumoasa poveste de dragoste, Ana a declarat ca nu Rafael este prima sa iubire: „Dintotdeauna, de când eram copil, mi-a placut muzica; mi-a placut sa cânt pentru oameni. Îmi place modul în care aceasta ma face sa ma simt. Desigur, pâna acum, nu am avut ocazia sa cânt foarte mult, dar, de azi înainte, îmi fac mie însami o promisiune: aceea ca voi reusi sa devin cântareata. Adevarul? Prima mea iubire si, poate, cea mai mare, este muzica. ”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.