Cleopatra Stratan va concerta pe 10 decembrie la Sala Palatului

Cleopatra Stratan va sustine un concert pe data de 10 decembrie de la ora 17.00, la Sala Palatului. În cadrul acestui eveniment micuta va fi acompaniata de trupa Millenium. Biletele, al caror pret este cuprins între 30 si 75 de RON, în functie de locul ocupat în sala, pot fi procurate de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Nottara, Magazinul Muzica, Magazinul Unirea, statiile de metrou 1 si 2, precum si de pe site-ul MyTicket.ro.

Fenomenul Cleopatra Stratan s-a declansat pe 20 august printr-un concert live la Teatrul Notarra. Fiica lui Pavel Stratan, solist basarabean foarte apreciat în România, si-a facut debutul în muzica la vârsta de trei ani printr-un concert pe parcursul caruia a cântat live 28 de melodii, acompaniata de tatal sau si de trupa Millenium.

Evenimentul, îndelung aclamat atât de public, cât si de mass media din România, a coincis cu lansarea albumului de debut al micutei artiste – la vârsta de trei ani. Albumul a atins cifra de vânzari-record de peste 40.000 de unitati în mai putin de sase saptamâni de la aparitia pe piata. Casa de discuri producatoare a marcat acest record prin decernarea Dublului Disc de Platina.

This entry was posted in muzica. Bookmark the permalink.

Comments are closed.