Artisti români nominalizati la European Music Awards 2006!

Pe 2 noiembrie, la Copenhaga, România va fi presenta pentru a cincea oara la Premiile MTV European Music. Pâna în prezent, trofeul “Best Romanian Act” a fost câstigat de Animal X (2002), Ab4 (2003), Ombladon feat. Raku (2004) si Voltaj (2005).

Iata si nominalizatii de anul acesta:

DJ Project: “Ne bucuram pentru aceasta nominalizare, mai ales ca este a doua din cariera noastra, dupa cea de anul precedent. +i concurenta de acum este una puternica, celelalte trupe fiind si ele nume de referinta ale muzicii românesti, fapt ce ne face sa credem ca România va fi bine reprezentata la European Music Awards.”

Simplu: “Trebuie sa recunoastem ca am fost luati prin surprindere de aceasta nominalizare. Adica, da, sigur ca aveam certitudinea ca proiectul nostru (si în special single-ul “Oficial îmi merge bine”!) place publicului si ca ne câstigam în permanenta noi fani, dar nu am banuit nicio secunda ca acum este momentul sa primim un asemenea cadou din partea fanilor nostri!”

Blondy: “Cred ca aceasta nominalizare este o realizare foarte mare pentru mine si, mai mult, cred ca este o încununare a activitatii mele de pâna acum. Cred ca am sanse sa câstig chiar, mai ales ca “Fiesta” a fost foarte promovata în aceasta vara.”

This entry was posted in muzica. Bookmark the permalink.

Comments are closed.