Christian Meier a divortat

„Zorro”
Christian Meier a divortat
Actorul, acuzat ca îsi agresa sotia, a declarat ca niciuna din acuzatiile aduse de aceasta nu este adevarata.

Marisol: „El continua sa locuiasca la mine în casa.”
Christian Meier s-a casatorit cu actrita peruviana Marisol Aguirre acum doisprezece ani, în 1995. Desi mariajul lor nu a fost lipsit de peripetii, se pare ca, pâna mai ieri-alaltaieri cei doi au reusit sa treaca peste toate neajunsurile. Acum trei luni, însa, cei doi s-au despartit. Evenimentul nu a fost, însa, facut imediat public. Scandalul a început de abia pe 25 octombrie, când Marisol a declarat: „Sunt separata de Christian înca din august, dar el continua sa locuiasca la mine în casa si nu prea am habar de ce. Asta pentru ca a încetat de mult sa mai fie barbatul visurilor mele.”

Christian: „Nu m-am atins niciodata de ea.”
Ceea ce Marisol nu a dezvaluit presei au fost motivele despartirii de Christian. Cei doi au tinut sub tacere situatia înca de la început: „Între mine si Christian au fost deja initiate procedurile de divort, dar, din respect pentru familia mea si pentru ca nu vreau ca fiii mei sa fie afectati, nu voi da mai multe detalii. Sper sa ajung la o solutie amiabila cu sotul meu.” Nu mult dupa armistitiu, Marisol a facut o declaratie de razboi. Actrita l-a reclamat pe Christian autoritatilor, acuzându-l ca o maltrata fizic. De aici a început scandalul. De altfel, reactia lui Meier nu s-a lasat prea mult asteptata: „Nu m-am atins niciodata de ea. Minte de îngheata apele. Sunt foarte surprins de ceea ce a facut Marisol. +tie foarte bine ca întotdeauna am respectat valorile morale ale familiei mele si stiu ca agresiunea nu este o solutie.”

Marisol: „Astfel de rani nu se vindeca usor.”
Replica sotiei nu a întârziat. Marisol s-a declarat foarte dezamagita de reactia lui Christian: „Nu cred ca el întelege ce vreau eu sa spun. Nu vorbesc de pumni si palme. Nu trebuie neaparat sa ma loveasca pe mine pentru astfel încât comportamentul sau sa fie considerat abuziv. Vreau sa clarific asta pentru linistea copiilor nostri. Fostul meu sot nu m-a batut niciodata, dar pentru cuvântul agresiune exista mai multe moduri de exprimare, cum ar fi spargearea usii de la intrare sau insultele repetate la adresa mea. Christian m-a lovit fara sa se atinga de mine. +i astfel de rani nu se vindeca usor. E ceva care trece odata cu timpul sau poate, niciodata.”

Christian: „Ma simt doborât.”
Zilele acestea, divortul dintre cei doi a fost finalizat. Întrebat cum suporta despartirea, Christian Meier a declarat: „Ma simt doborât. Nu mai am chef de nimic. Nu pot sa cred ca s-a terminat, dar o sa încerc sa ma obisnuiesc cu asta. Voi locui o vreme cu parintii mei, pâna când îmi voi gasi un loc al meu. Sincer, îmi pare rau de tot ce s-a întâmplat, dar acum va trebui sa traiesc cu acest gând pâna când amândoi ne vom vindeca de ranile trecutului.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.