Osvaldo Ríos

osvaldo-rios-6.jpeg

“Zorro”
Osvaldo Ríos si-a cunoscut iubita la filmari
Actorul, care va împlini pe 25 octombrie 41 de ani, iese cu mult mai tânara Ivelín Giró, cu care a jucat alaturi în telenovela “Zorro”.

Joaca rolul lui Anthony Hopkins
Desi este cu aproape 20 de ani mai tânar decât personajul sau, Osvaldo Rios, joaca în “Zorro” rolul lui Alejandro De la Vega, tatal celebrului si enigmaticului erou al Americii Latine. Este pentru prima data când portoricanul a fost de acord sa interpreteze un erou de telenovela în vârsta de 60 de ani: “M-am simtit foarte bine în pielea lui Alexandro. Cred ca este cel mai complex personaj din cariera mea de 22 de ani. Cel mai mult ma bucur ca am avut ocazia sa joc rolul pe care si Anthony Hopkins, actorul meu preferat, l-a jucat în productia cinematografica, «Masca lui Zorro»”.

“Mi s-a spus ca arat bine cu parul grizonat.”
Transformarea lui Osvaldo nu a fost usoara. Actorul a trebuit sa îsi grizoneze parul, sa îsi lase barba sa creasca si, ceea ce a fost cel mai complicat, sa se supuna unui machiaj de îmbatrânire care îi lua câteva ore din fiecare zi de filmare. Întrebat cum a suportat supliciul, portoricanul a raspuns: “Mi s-a spus ca arat foarte bine cu parul grizonat. Mi s-a propus, de altfel, sa îmi las barba si parul lung. Asa ca am suportat cu stoicism machiajul, desi nu era tocmai lejer. Mi-a placut sa cred ca voi arata tot asa de bine când voi avea 60 de ani.”

“Nu m-au recunoscut la vama.”
Devenit celebru în toata America Latina dupa rolul din “Zorro”, Osvaldo Rios nici nu s-a gândit vreo clipa ca nu va fi recunoscut chiar dupa fotografia din pasaport. Patania s-a întâmplat în Columbia, în ziua în care actorul trebuia sa ajunga în Miami: “Agentii de imigrare m-au oprit la vama pentru ca m-au nu m-au recunoscut. Asta pentru ca se obisnuisera cu imaginea lui Alejandro De la Vega, iar eu tocmai ce ma tunsesem scurt. Problema s-a rezolvat pâna la urma si toti am râs copios pe chestia asta dupa aceea.”

“Am cunoscut-o pe Ivelín la filmari.”
Osvaldo a întâlnit-o pe tânara Ivelín Giró la filmarile pentru telenovela. Actrita de origine cubaneza a jucat rolul Reginei Spaniei: “Am trait împreuna patru luni de vis pe platourile de filmare din Bogota (Columbia). O admir pe femeia asta, o admir pentru frumusetea si pentru inteligenta ei. Ivelín are un fizic impresionant, o privire ingenua si sincera, este o fiinta umana sensibila si uneori, chiar, umila.”

“Nu ne gândim sa ne casatorim.”
În prezent, Osvaldo sarbatoreste un an împreuna cu Ivelín Giró, care este divortata si mama a trei copii. Cei doi nu se grabesc, însa, sa se casatoreasca: “Atât eu, cât si Ivelín am mai trecut o data printr-o casatorie nereusita. Eu am doi baieti, ea este parinte, la rândul ei. Nu e un lucru tocmai usor sa îti asumi o responsabilitate asa de mare fara sa te gândesti la implicatii. Asa ca ne mai gândim la asta. Suntem fericiti asa cum suntem. De ce am schimba ceva?”
 

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.