Paola Rey

paola-rey-6.jpg

“Iubiri”
Paola Rey – mama a unui adolescent de 15 ani ?
La nici 27 de ani, columbianca a jucat deja, în telenovela “Iubiri”, rolul cele mai tinere mame din istoria telenovelelor.

“Iubiri” – una dintre cele mai controversate telenovele
La lansarea, în 2006, a telenovelei “Iubiri”, Paola Rey avea numai 25 de ani. Nimic extraordinar pâna aici, însa, tânara actrita, trebuia sa interpreteze, pentru prima data în cariera sa, rolul unei tinere mame a unui baiat de 15 ani: “Când am facut calculul si am vazut ca de «fiul meu»» ma desparteau doar zece ani, am avut o criza. Eram pusa la o grea încercare. Trebuia sa joc rolul unei femei cu cinci ani mai mare decât mine. Desi nu schimbasem înca prefixul, am acceptat, pâna la urma, sa ma « prefac »un picut ca sunt mai în vârsta.” “Prefacerea” i-a reusit extraordinar columbiencei, iar personajul Lucindei, mamica  din “Iubiri” i-a adus, pâna la urma, Paolei numai împliniri.

Vrea sa devina mama dupa 30 de ani
Nu se poate spune ca rolul din telenovela care ruleaza acum pe Acasa tv nu a marcat-o pe Paola: “Ma mai gândesc la problema copiilor – a declarat actrita în vârsta de 27 de ani. Nu vreau sa devin înca înca mama. Mi-este teama ca, odata cu asta, voi îmbatrâni, voi trece, de la stadiul de fetiscana, la cel de tânara femeie, iar chestia asta ma cam sperie. Nu e vorba ca nu îmi doresc copii, dar vreau sa mai las câtiva ani sa treaca. Cred ca de-abia pe la 30 sau chiar mai mult o sa vreau un bebe în casa.”

“La nunta, vreau sa ma îmbrac în alb.”
Care fata de pe lumea aceasta nu a ramas macar o data visând în fata unei vitrine cu rochii de mireasa? Nici Paola Rey nu a scapat, pare-se de aceasta problema. Actrita a afirmat ca îsi doreste sa se casatoreasca într-o buna zi, iar, în ceea ce priveste rochia, acesta va fi, cu siguranta, alba: “Sunt o fata obisnuita – pare sa creada Paola. La nunta mea nu îmi doresc decât o rochie alba de mireasa.” +i, bineînteles, un fat-frumos.

Jorge Cárdenas – fat-frumosul Paolei Rey
+i pentru ca fiecare printesa îsi are printul, se pare ca si frumoasa columbianca are pe cineva în minte când vine vorba de asa ceva. Este vorba de Jorge Cárdenas, mai mult cântaret decât actor, mai mult Casanova, decât Fat-frumos. La terminarea filmarilor la telenovela “Iubiri” cei doi erau mai mult certati decât împreuna. Desi se vorbea de un final fericit, adevarul este ca nu prea s-a mai auzit nimic de tânarul cuceritor din viata Paolei de ceva vreme.

A plâns la terminarea filmarilor
Se pare ca “Iubiri” a marcat-o profund pe actrita care nu credea vreodata ca o sa se îndragosteasca de acest rol: “Ma simt ciudat. Ajunsesem chiar sa ma simt ca o mama. Despartirea de Lucia a fost una dintre cele mai grele din cariera mea. Am plâns când s-au terminat filmarile. Adevarul este ca iubesc personajul acesta.”

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.