Eduardo Yánez

eduardo-yanez-12.jpg

”Tequila cu suflet de femeie”
Eduardo Yánez: “Ca si Rodrigo, sunt pasional si fidel.”
Desi îsi iubeste personajul, actorul ajuns la 48 de ani nu stie daca va juca într-o noua telenovela, continuare la “Tequila cu suflet de femeie.”

A lucrat într-un club gay
La începutul carierei, viata lui Eduardo nu a fost foarte usoara. Pe vremea când nuimeni nu auzise înca de el, tânarul mexican de numai 18 ani servea la mese într-un club gay. Un bun prieten de-ai actorului din acea perioada a declarat presei ca Edi purta o camasa peste maioul mulat din plasa si, astfel, facea senzatie printre obisnuitii locului. Chiar daca lucra într-un astfel de club, se pare ca preferintele lui Yanez s-au orientat cu desavârsire catre femei sau, cel putin, asa par a crede fosta sa iubita, Ana María da Fonseca si fosta sotie, Francesca Cruz.

“Am ajuns la vârsta întelepciunii.”
De atunci, însa, au trecut 30 de ani. Eduardo a întâmpinat, de-a lungul vietii, multe experiente: a jucat în peste 50 de telenovele si filme, iar pe plan personal, a avut o existenta tumultuoasa; a fost, pe rând, acuzat, de fosta sotie si de un fotograf, de agresiune fizica si, peste toate acestea, se pare ca a avut probleme grave cu alcoolul. Asadar, pe 25 septembire, la împlinirea a 48 de ani, actorul mexican a declarat: “Nu mai sunt tânarul cu porniri navalnice, care nu dadea doi bani pe ce credea lumea despre el. Acum stiu ce vreau de la viata. Am ajuns la vârsta întelepciunii.”

“Mi-a placut sa joc roluri negative.”
Într-un interviu recent, Eduardo declara ca secretul tineretii sale sta într-un somn bun si o alimentatie sanatoasa. Cu siguranta, însa, ca mai exista ceva în spatele acestui actor, care, dupa trei decenii de cariera, arata ca la 20 de ani: “Îmi place foarte mult sa îmi creez singur personajul, fie ele bun sau rau. De când ma stiu, mi-a placut foarte mult sa joc roluri negative, astfel reuseam sa îmi defulez toate expresiile negative, sa ma descarc emotional de toate problemele din viata mea.”

“Ca si Rodrigo, sunt pasional si fidel.”
Desi, pâna mai ieri, Eduardo nu era, neaparat, renumit pentru fidelitatea sa, actorul a afirmat de curând ca s-a schimbat; este un nou om: “Ca si Rodrigo – personajul sau din “Tequila cu suflet de femeie” – sunt pasional si fidel. Nu as putea spune ca sunt un don juan, dar îmi place sa iubesc si sa traiesc cu pasiune fiecare moment din viata.”

O continuare pentru “Tequila cu suflet de femeie”
Producatorii telenovelei “Tequila cu suflet de femeie” au decis, datorita succesului de care s-a bucurat serialul, sa faca o continuare a acestuia, avându-i ca protagonisti tot pe Angelica Rivera si Eduardo Yánez. Desi este satisfacut de personajul sau, actorul ajuns la 48 de ani nu s-a hotarât daca va ramâne protagonistul telenovelei ce va fi turnata sub forma unui musical: “Nu stiu ce urmeaza sa se întâmple. Visul meu este sa merg la Hollywood si sa fac filme de cinema. Nu mai vreau sa ramân în Mexic.”

Chiar daca Eduardo Yánez nu a decis înca ce urmeaza sa se întâmple cu viata sa, suntem siguri ca nu i-ar sta foarte rau într-o continuare a telenovelei, ba dimpotriva, nimic nu i s-ar potrivi mai bine decât un rol într-un serial latino.

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.