Am fost la resturantul lui Jamie Oliver de la Picadily Circus

Ce dezamagire… De la inceput am fost cam mirati pentru ca desi era ora pranzului restaurantul era cam 30% ocupat, in timp ce puburile din zona erau cam pline.

Vreau sa va spun ca noi ne-am uitat la emisiunile lui si ne placeau foarte mult dar habar nu aveam ca ceea ce gateste el este atat de oribil. Jamie Oliver este dovada clara ca englezii nu stiu sa gateasca. Jamie nenica, mancarea ta are un gust oribil pentru ca ceea ce combini tu acolo nu se potriveste. Paine neagra cu varza calita facute sandwich … bleah… Sucul de mere la cutie servit in niste pahare de mai toata jena…Plus fitosii angajati (dintre care o romanca, care auzindu-ne vorbind romaneste s-a bagat in vorba neinvitata spunand ca nu vom avea niciodata sansa sa il intalnim pe J.O… de unde stia ea ca poate deja l-am intalnit.. dar ma rog…). Jamie, poate ca in Italia nu s-a prins nimic de tine, mai mergi si in Grecia sau in alte tari in care mancarea este sanatoasa dar are si gust bun…

Dupa experienta jalnica de la restaurantul lui J.O. am fost in cartierul chinezesc unde atarnau ratele coapte la geam si am regretat ca nu am mers la un all you can eat de pe acolo de la inceput.

This entry was posted in culinar, de-ale mele. Bookmark the permalink.

Comments are closed.