Timp de preparare:
20 min (complexitate redusa)
Ingrediente
500 gr zahar, 1/4l apa, o
o cescuta cu miere, vanilie, 6 albusuri, alune, doua foi de napolitana
Mod de preparare
Se dizolva zaharul în apa, se adauga mierea si zaharul vanilat sau esenta. Acest amestec se fierbe bine pâna se leaga ca pentru caramele. Se ia de pe foc si se adauga albusurile batute spuma, se mai pune pe foc, foarte putin…. se ia de pe foc, se adauga alunele taiate marunt în cantitatea dorita. Acest amestec se aseaza între cele 2 foi si se taie patratele.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete