Timp de preparare:
1 h 20 min (complexitate redusă)
Ingrediente
2 mere, 1 portocală (grepfrut), 2 banane, ½ pahar frişcă, ½ pahar vin alb, 2 linguri zahăr tos, 2 linguri alune măcinate, coajă rasă de portocale
Mod de preparare
Fructele se curăţă de coajă, se taie bucatele şi se pun în salatieră. Vinul îndulcit cu zahărul se amestecă cu frişca, cu alunele şi cu coaja rasă de portocale, apoi se toarnă peste fructe. Se lasă să stea o oră.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete