2 ouă, 3 linguri de zahăr, 1 lingură de făină, 1 conservă de ananas de 500 g.
Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi făină, se dizolvă cu zeamă de ananas de la compot şi se fierbe o cremă groasă pe baie de aburi. Se adaugă albuşurile bătute spumă, până când crema este fierbinte, apoi, când s-a răcit, se adaugă şi bucâţile de ananas, tăiate mărunt. Se pun deoparte câteva bucăţi frumoase din compotul de ananas, cu care se ornează crema pusă în pahare sau în farfurii de sticlă. Se serveşte răcită la gheaţă, dar cel mult la o oră după preparare, pentru că spuma se înmoaie, dacă e ţinută prea mult.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete