Ingrediente: 1 cană apă minerală, 1 lingură bicarbonat de sodiu stins cu zeamă de lamâie, 1 cană nucă măcinată, 1 pumn nuci tăiate, 3 linguriţe dulceaţă de vişine, 100 ml ulei, putină scorţişoară, 2 căni făină, 1 lingură cacao.
Mod de preparare: Se amestecă ingredientele şi compoziţia rezultată se pune într-o tavă de cuptor unsă cu ulei. Se coace la foc potrivit. În loc de nucă măcinată, se poate pune şi nucă de cocos iar în loc de vişine, stafide.
Blogroll
Pages
- Bulgaria – Manastirea Rila
- Bulgaria – Varna
- Bulgaria – Rila Monastery
- Cehia – Praga
- Grecia – Delphi
- Grecia – Insula Zakhyntos
- Grecia – Manastirile Meteora
- Grecia – Plaja Navagio Zakhyntos
- Paris – Arcul de Triumf
- Paris – Champselisay
- Paris – Louvre
- Paris – Muse D’Orsay
- Paris – Muzeul Auguste Rodin
- Paris – Notredamme
- Paris – Perelachaise
- Paris – Moulin Rouge
- Paris – The Versailles Palace
- Paris – Tour Eiffel
- Polonia – Auschwitz
- Romania – Castelul Corvinilor Hunedoara
- Romania – Cetatea Devei
- Romania – Pestera Ursilor
- Romania – Rosia Montana
- Romania – Transfagarasan
- Ungaria – Budapesta
-
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
- bancuri si glume
- carti
- culinar
- cura de slabire
- de-ale mele
- diete pentru slabit
- fenomene paranormale
- filme recenzii
- interpretare semne
- interpretare vise
- mancare gatita
- muzica
- retete bucatarie
- retete cocktail
- retete de post
- retete desert
- retete peste
- semne, superstitii
- sfatul medicului
- stiri
- telenovele
- teste online
- traditii si obiceiuri
- tratamente boli
- Uncategorized
- vedete