Alb Negru – „Hello”

Trupa Alb Negru va lansa în curând cel de-al treilea album, care aduce fanilor o serie de surprize inedite. Intitulat „Hello”, materialul contine 10 piese si doua versiuni în limba engleza.

Primul extras pe single este Hello („Muza mea”), piesa care este deja cunoscuta publicului de la Festivalul de la Mamaia din acest an, unde a câstigat Premiul pentru Excelenta Artistica oferit de Fundatia ‘Ion Voicu’. „Hello” („Muza mea”) beneficiaza si de un videoclip de imagine, care va promova noul material discografic al baietilor.

Punctul forte al albumului îl reprezinta colaborarile cu artisti cunoscuti din showbiz- ul autohton: Andra, Blondy, Mister M si Anca (ASIA), care este iubita lui Andrei si cu care baietii vor interpreta o piesa de dragoste.
 
Cel de-al treilea album Alb Negru va contine atât piese lente, de suflet, cât si melodii cu influente africane si doua piese realizate special pentru clubbing. Cu toate ca vor pastra stilul cu care s-au consacrat (Kamara continua sa cânte în franceza, limba care a atras atentia asupra trupei), baietii vor include pe album si elemente de noutate: Kamara va interpreta o piesa în malinke, limba populatiei din Guineea franceza. Genurile muzicale abordate pe noul material Alb Negru sunt pop, pop-dance, r&b, dance hall, clubbing si influente africane.

This entry was posted in muzica. Bookmark the permalink.

Comments are closed.