„Take That” – de doua ori pe locul întâi

Cei de la „Take That” sarbatoresc o dubla victorie dupa ce au atins prima pozitie atât în topul albumelor, cât si în cel al single-urilor – o premiera pentru celebra trupa a anilor ’90.  Albumul „Beautiful World” a ajuns astfel pe primul loc, in timp ce single-ul „Patience” si-a pastrat pentru a doua saptamâna consecutiv locul de leader.

Dublul succes marcheaza spectaculoasa revenire a trupei de baieti care s-a reunit anul trecut. Gary Barlow a declarat: „Este extraordinar. Nu visam la asa ceva. Daca mi-ati fi spus acum câteva luni ca o sa avem un album si un single numarul unu în aceeasi saptamâna, nu v-as fi crezut. Este fantastic.”

Au trecut unsprezece ani de când trupa alcatuita pe atunci din cinci membri (printre care, Robbie Williams) era în fruntea clasamentelor cu albumul „Nobody Else”.

Si ca totul sa fie perfect, fanii „Take That” vor avea parte de o surpriza la sfârsitul anului acesta, atunci când un musical ce va cuprinde piese ale trupei va fi pus în scena la Londra. Membrii trupei, Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange si Howard Donald, nu îsi vor juca propriile roluri, însa musicalul va fi bazat pe hiturile formatiei considerata cea mai de succes trupa de baieti din anii ’90.

This entry was posted in muzica. Bookmark the permalink.

Comments are closed.