Thalia şi Laura Zapata nu sunt surori!

thalia-3.jpg

Teribilul secret al familiei Sodi a fost, în sfârşit, dezvăluit. Celebra actriţă şi cântăreaţă a descoperit că Laura Zapata, Roberta Lizade din telenovela „Visuri fără preţ” nu îi e soră. Laura este, de fapt, mama Thaliei!

Thalia şi Laura nu se suportă
Pentru o vreme, nimeni nu a bănuit că cele două nu îşi vorbesc. Şi aceasta pentru că în ochii lumii, Thalia şi Laura păreau a fi prietenele ideale. Primul zvon care a reuşit să dea naştere unui conflict a fost acela că actriţele nu sunt nici pe departe surori, ci, mai degrabă, mamă şi fiică. Gurile rele spun că Laura nu dorea să renunţe la cariera sa pentru a deveni părinte, aşa că a refuzat să admită că are un copil. Singura soluţie a fost ca micuţa să fie declarată sora actriţei, pe atunci în plină ascensiune. Nu se ştie cu exactitate momentul în care Thalia a aflat vestea, dar, este sigur, că de ceva vreme încoace animozitatea dintre „surori” este mai mult decât evidentă.

Laura „împrumută” bani de la soţul Thaliei
Aşadar, mai toată lumea crede că Laura Zapata a devenit oaia neagră a familiei. Nici Tommy Mottola, magnat al industriei discografice şi soţul Thaliei nu prea se dă în vânt după cumnata sa. Prima întâlnire dintre Mottola şi Zapata a fost mai mult decât devastatoare. Se pare că  Tommy a aflat în ajunul nunţii sale cu Thalia că o bună parte din banii destinaţi ceremoniei, aflaţi în fondul comun al familiei,  fuseseră cheltuiţi deja de Laura pe diverse lucruri fără însemnătate. De atunci se aude că soţul Thaliei nu suferă să îşi vadă cumnata-soacră nici măcar în poze.
Thalia îşi ameninţă sora
Mai nou, Laura a iscat un nou scandal. Se zvoneşte că actriţa în vârstă de 46 de ani doreşte să îşi relanseze cariera. Laura Zapata intenţionează să se folosească de o experienţă nefastă pentru a deveni din nou celebră. Este vorba de răpirea şi sechestrarea sa acum câţiva ani împreună cu una dintre surori, Ernestina. Thalia consideră că acest incident este o problemă a familiei şi a declarat că  nu o va lăsa pe Laura să îşi ducă la capăt proiectul. De altfel, d-na Mottola a ameninţat că o va da în judecată, dacă încearcă să păteze onoarea clanului în vreun fel. Deşi sorţii îi sunt potrivnici, Zapata a decis să nu renunţe la această idee: „Am tot dreptul să îmi exprim durerea aşa cum cred de cuviinţă. Aici nu mai este vorba de ea, ci de mine. Să mă lase în pace!” Mulţi spun că nu ar fi vorba doar de atât. Thalia a declarat că sora sa este foarte geloasă şi nu tot ce vrea este să îi păteze reputaţia. Până acum, nimeni nu ştie exact cum ar putea ca un scenariu care se referă strict la viaţa Laurei ar putea în vreun fel să afecteze cariera Thaliei. Concluzia care se impune în acest caz nu poate fi decât una: aceea că multe alte secrete întunecate se ascund în spatele imaginii imaculate pe care o afişează „inocenta” actriţă din „Marimar”.

This entry was posted in telenovele, vedete. Bookmark the permalink.

Comments are closed.